2013. április 1., hétfő

Répafelfújt narancs chutney-val



 
HOZZÁVALÓK 10-12 db:
0,30 reszelt sárgarépa
0,30 mandula por (szeletelt mandula, ledarálva)
0,20 cukor
1/2 mokkás kanál őrölt fahéj
1 csomag vaníliás cukor
1 mokkás kanál örült szegfűszeg
5 egész tojás

Narancs chutney:
Karamellizált cukorba keverjük a kockára vágott narancs húst és a vékonyra vágott, fehér rész nélküli, narancshéjat.

ELKÉSZÍTÉS:
Az egész tojásokat cukorral felverjük habnak, majd hozzáadjuk a reszelt sárgarépát és a mandulaporral elkevert fűszereket. Vajazott, lisztezett formákban 170°C-on kb. 20 perc alatt készre sütjük!
Narancs chutney-val tálaljuk, vékony csíkokra vágott narancshéjjal és mentalevéllel díszítjük.
Foodafok

Nincsenek megjegyzések: