"A
Teremtő, evésre kényszerítve az embert, hogy élhessen, az étvággyal kéri fel
erre, és a gyönyörrel jutalmazza." - Anthelme Brillat-Savarin
2014-ben
a Cser Kiadó jóvoltából megjelent egy könyv, melynek címe: A gesztenye. Ebben a
könyvben Eisenstock Ildikó receptjei szerepelnek. A könyvben sok mindent
megtudunk a gesztenyéről. Mivel szakácskönyvről van szó, így természetes, hogy
mindenki talál benne kedvére való gesztenyéből készült ételeket. Legyen az akár
leves, könnyen elkészíthető hús és vadétel, vagy akár desszert is. Mikor a
könyv „születőben” volt, felkértek, hogy az írónő receptjeit készítsem el, és
így kerültek az általam kipróbált, lefőzött ételek Csigó László fotóművész
stúdiójába, ahol végső formájuk kialakult. A receptekhez való hozzávalók és az
elkészítésük, a könyvesboltokban megvásárolható könyvben megtalálható.
Foodafok
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése