2011. február 28., hétfő

Díj, Citromhabtól !!




Kedves díjat kaptam, mégpedig Citromhabtól, akinek nagyon megköszönöm, hogy rám is gondolt. A tőle kapott díj, mindig felértékelődik, hiszen Citromhab egy olyan valaki, aki valamit titkol. Szerénysége irigylésre méltó. Nem győzi hangsúlyozni, hogy Ő, egy egyszerű blogozó. Szerintem meg, egy PROFI. Mindent nagy precizitással készít el, és ez látszik a recepteken és a képeken is. Sokat lehet tőle tanulni. KÖSZÖNÖM!

A díjhoz szabály is tartozik:

Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
Gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről (tehetséges kezdő blogozókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van).

Szeretettel adnom tovább ezt a díjat 5, számomra kedves bloggernek, ők pedig:


6 megjegyzés:

Citromhab írta...

Kedves Foodafok, köszönöm a kedves szavakat:-)
Nem rejtegetek semmit, valóban nem vagyok profi, azaz sem szakács, sem cukrász és semmi ilyesmi.
Bár nem szoktam magamról információkat megosztani, végül is a szakmáim nem titkosak. Agrárközgaszdász és növényorvos vagyok, azt hiszem ez elég távol áll a gasztronómiától, ami tényleg csak a hobbym:-))

Anikó írta...

Kedves Foodafok, nagyon megtiszteltél hogy többek között rám gondoltál a díjat illetően, amit most köszönettel el is fogadok:-))))
Ennek örömére ma a te túrófánk receptedet készítem el a családomnak:-)))))

Foodafok írta...

Kedves Citromhab
A megszólalás részemről, csak egy kedves kis bók volt. Eddig is tudtam, mivel foglalkozol, hiszen rendszeres olvasója vagyok blogodnak. Nem volt nehéz kitalálni, hiszen a bor iránti szeretet, automatikusan hozza magával a gasztro "őrületet". További jó egészséget és sikerekben gazdag blogozást.

Kedves Anikó
A fánkokhoz, Jó étvágyat kívánok. És neked is sok sikert a blogozáshoz. Remélem máskor is benézel hozzám.

Mézesélet írta...

Kedves Foodafok! Nagyon köszönöm a díjat.

Elisabeth írta...

Gratulálok a dijhoz, igazán megérdemled! Én is szivesen adnák neked még több dijat, amit kináltam mindenkinek, csak már nem győztem tovább adni, és felkináltam mindenkinek hogy vegyék át, és adják tovább akinek szeretnék!

Berni írta...

Köszönöm szépen!