2011. február 6., vasárnap

Díjat kaptam !


Díjat kapni, nagyon jó dolog. Ezen keresztül is töltődik az ember. Csak pozitív energia árad ilyenkor. Illik is úgy kezelni. És akitől kaptam, az nem volt más, mint az a személy, aki csak kedvtelésből, és nem szakmai szemmel látogatja ezt az oldalt. A "Kristályprogram" a nevezett Díjadó, Vári Zita személyében. Ajánlom mindenkinek. Blogját olvassátok, hiszen zavaros világban élünk, ahol szükségünk van olyan emberekre, akik tisztán látnak, és értékeket közvetítenek. Köszönöm Kedves Zita.


   *Kedves Kriszta! Elég régóta vagyok blogod olvasója, és tudom, hogy rendelkezel már ezzel a díjjal, de mégis enged meg nekem, hogy újból átadhassam, ily módon elismerve blogod iránti szeretetemet. (Kriszta konyhája)

   *Kedves Erika! Szeretem a blogodat böngészni. Mindig talál az ember valami érdekeset benne. Az epret, meg imádom. Főleg, ha nem egyedül kell elfogyasztanom. Kell ennél több? Ezért választottalak téged. (Epercsók)

   *Kedves Bianka! A Kiskonyhám ízei adta meg az alap hangot, hogy blog írásba kezdtem. "Te voltál nekem az első" blog, ahol rendszeres olvasó lettem, és ez azóta sem változott. Te voltál, aki elindítottad ezt a folyamatot. Ezt külön köszönöm! (Kiskonyhám ízei)

   *Kedves Ildikó! Csodálatos az a konyhaművészet számomra ahol, ilyen jól keveredik a gasztronómia és az a csodálatos kultúra, amit nem hagysz veszendőbe menni. Csak csodálni tudom alázatos munkádat. (Napmátka tűzhely)

   *Kedves Édes és Keserű! Gyönyörű, profi oldal. Nagyon jó hozzád benézni. Fogadd szeretettel ezt a Díjat. (Édes és Keserű)

Bízom benne, hogy szívesen fogadjátok a díjakat.

A Kreatív Díj feltételei:
1.- A díjat meg kell köszönni.
2.- A logót ki kell tenni a blogomra.
3.- Be kell linkelnem, akitől kaptam.
4.- Tovább kell adnom 7 embernek.
5.- Be kell linkelnem őket.
6.- Megjegyzést kell hagyni náluk.
7.- El kell árulnom magamról hét dolgot.

És most itt a végén, áruljak el magamról hét dolgot? Szerintem már megtettem. Olvassátok el itt.

6 megjegyzés:

Vera írta...

Nagyon kedves vagy, igazán köszönöm :)

Kriszta írta...

Köszönöm szépen!Még ennyi díjat!

Erika írta...

Szia!
Nagyon örülök ennek a díjnak!
Köszönöm, hogy nekem is elküldted!

erős ildikó írta...

Nagyon köszönöm, igazán megtisztelő, különösen Tőled, akinek blogját, bevallom, én nem ismertem, és nem látogattam. És különösen azért, mert mostanában annyira kevés lett az időm, hogy alig írok a blogomra, illetve másokéra.
Ráadásul egyszerű ételeimhez a dicséretet egy profi szakácstól kapom...
Köszönöm még egyszer, s ezután - ahogy időm engedi - megismerkedem a blogoddal, annál is inkább, mert jó néhány érdekes dolgot láttam már első ránézésre is, így például a pektinkészítés mikéntjét.

Bianka írta...

Nagyon-nagyon szépen köszönöm

Könyvlelő Kritta írta...

Van számodra egy kis meglepetés a blogomon.