2011. január 28., péntek

Újabb díj

„Mások szeretete Feléd tart észrevétlen hömpölygéssel. Ne siettesd jöttét, ami személyesen a Tiéd, Rád talál. Várd nyitott szívvel, egész sorsoddal, egész életeddel!” - Tatiosz


Újabb díjat kaptam! Ha egyszer egy blog, akarom mondani, bolt beindul. Ráadásul a díjat olyan személytől kaptam, aki még csak nem is szakmabeli. Egészen más témakör. Bandukoltam a neten és belebotlottam Esuta blogjába. A kíváncsiság véget olvasgattam, hiszen valahogy a mostani sorozatok közül, bár nem nagyon nézek televíziót, igencsak várom a Vámpírnaplók folytatását. Ez az oldal szakítva a sorozattal, saját történetét szövi azonos szereplőkkel. Olvasgattam, majd teljesen váratlanul követője lettem. Még váratlanabbul ért, hogy tőle kaptam ezt a díjat, hiszen mint említettem, nem "szakmabeli", de ezek szerint érdekli a gasztronómia és ő is lelkes követőm lett. Ajánlom mindenkinek, bár témáját tekintve sokaknak furcsa lehet, mégis érdemes hozzá benézni.
Nagyon jó érzés, hogy blogom sokaknak tetszik. Ha több időm lenne, akkor blogommal is többet tudnék foglalkozni. Köszönöm az elismerő szavakat, a kritikákat és a segítő szándékot az oldallal kapcsolatosan. A visszajelzésekből és a kapott díjakból jövök rá, hogy amit csinálok, annak van értelme. És ismét nehéz választások elé nézek, mert megint jelölnöm kell valakiket, pedig szívem szerint sokaknak adnám.

Nosza, nézzük a szabályokat: Linkeld be, hogy kitől kaptad a díjat. 5 embernek lehet tovább küldeni, akiket érdemesnek tartasz rá, és pár mondatban alá is kell támasztani, miért érdemli meg a blog a kitüntetést. Magadról is írni kell öt mondatot, persze itt senki sem a bank kártyaszámodra, és a lakcímedre kíváncsi. A díjazottakat értesítened kell kommentben, e-mailben, chet-be, bárhol ahol tudod.

5 dolog magamról:

- Szeretek, szeretnek.
- Szeretem a szakmámat.
- Munkámmal kapcsolatos, sokszor voltam szép és jó helyen. Tehát szeretek utazni.
- Imádok olvasni: antropozófia, ezotéria, mágia, metafizika, misztika, vallás, őstörténet és természetesen GASZTRONÓMIA.
- Nagy sportrajongó vagyok. Főleg a foci, mivel magam is fociztam. Nem is rosszul, de választanom kellett. Szakács lettem.

Akiknek továbbadom a díjat:

Mindent szívből, és érzéssel csinál. Korrekt, és lenyűgöző. Mindenkinek ajánlom. Nagyon precíz oldal. Itt minden a helyén van. Nem véletlenül. Hiszen egy tündér gondoskodik a rendről.

Tiszta tekintet, tiszta blog. Nagyon, de nagyon profi fotók. Olyannyira, hogy a blog olvasása közben megelevenedik minden. Életre kelnek a karácsonyi angyalok, eláll az eső, elolvad a hó, és marad a tökéletesre sikeredett blog.

Csodás oldal, egyedi karakter. Kihagyhatatlan! Rabul ejt, elvarázsol, a fellegekbe visz. De, ez már nem ábrándozás és nem álom. Ez maga a valóság. Csak emlékezzünk, mit is mondott C.G. Jung: "Aki kifelé tekint, Álmodik. Aki befelé, az Ébred." Ehhez az ébredéshez, ez a blog kell!

Tiszta, természetes, a maga nemes egyszerűségében megírt blog. Igen sokoldalú Chef gondoskodik a terített asztal gazdagságáról. Magával ragadó, gyönyörű idegenvezető biztosítja az asztal körüli gondtalan utazást. Ne csodálkozzon senki, ha nehéz ettől az asztaltól felállni.

Csodálatos fényképek, kidolgozott receptek. Olyan érzése van az embernek, mintha egy tárlaton lenne. Amerre fordítja a fejét, mindenhol egy művészi alkotás. Mindenkinek érdemes benézni, aki igényli, és értékeli a szépet, és természetesen szereti a gasztronómiát.

Foodafok

5 megjegyzés:

Reni írta...

Nagyon köszönöm a szép szavakat! :)))

Raindrop írta...

Hát így még senkitől sem kaptam díjat! :) Nagyon szépen köszönöm, baromi jól esett! :)

trinity írta...

Hú, de szép sorokkal indítottad a bejegyzést!
A felsorolt blogok közé kerülni nagy megtiszteltetés-bár tisztában vagyok tökéletesen a hiányosságaimmal, dolgozom is ezeken, csak a fránya időhiány ne volna.
Mindenestere nagyon szépen köszönöm, meghatódtam és adom tovább holnap, ahogy kell!
Off: az általad olvasott irodalom lefedi az érdeklődési köröm jó részét:))

Palócprovence írta...

Bearanyoztad a napomat, köszönöm szépen! :))

Neguilla írta...

Nagyon nagy meglepetés és megtiszteltetés...Köszönöm!:))