2011. november 3., csütörtök

Hortobágyi húsos palacsinta evolúció.2010



Elérkeztünk palacsintánk fejlődésének utolsó állomásához. Utolsó? A jó ég tudja! Minden alapanyag maradt, azonban egy picit átalakult. A hozzávalók, és a különböző állomások megtalálhatóak itt és itt. Ha valaki ugyanezekből az összetevőkből, valami mást kreál, az annak a jele, hogy ötletekből sosem lesz hiány, és ez a szakma igenis igényli a kreativitást. Jómagam is, még vagy ötféleképpen tálaltam meg ezt az előételt, de ezek a húsz éves ugrások a palacsinta evolúcióját hűen tükrözik.


Na és mire számíthatunk, mondjuk húsz év múlva a Hortobágyi palacsintával kapcsolatosan? Szerintem így fog kinézni ......


....... és nem kell várni 20 évet rá! Jó étvágyat
Foodafok


3 megjegyzés:

Silvia írta...

Que buena pinta. Apetece nada más verlo.

Besos.

István írta...

Nos, ez csodálatos!
Attól tartok, hogy ezen ételköltemények lassan elérik ( vagy már túlhaladták ) az amúgy is sokszínű magyar nyelv által kifejezhető tetszésnyilvánítás legfelső határait! Örök hála és köszönet ezért a nagyszerű gasztronómiai időutazásért :-)

trinity írta...

Ez a mostani verzió szerintem nagyszerű! Újragondolt, de csak annyira, hogy nem vész el az eredeti, láthatóan most is palacsintáról van szó. Ez nem minden újragondolt ételre jellemző, amit manapság látok. Gratulálok hozzá, megkóstolnám!
Ami 20 év múlva lesz.....azt nem annyira kívántam meg:))

Bár mostanában nagyon ritkán kommentelek, azért ránézek naponta az újdonságokra és sóvárgok nagyokat. Csak sajnos kevesebb lett a szabadidőm, ez az oka:(