2011. október 1., szombat

Zöldséges sertésszűz torony



Mint mindig, "alkalom szüli a tolvajt". Most is, a vendégnek ki nem adott, általunk nem "díjazott" szeletek kerültek a látómezőmbe, minekután csillapítani szándékoztam éhségemet. Ezért rögtönöztem ismét, és szerintem tűrhető lett. Mindent megsütünk grill vaslapon (ízesítés, fűszerezés egyéni ízlés szerint történhet), majd egyszerűen egymásra pakoljuk a húst a körettel együtt. Ezt a tányér közepére helyezzük, körbe öntjük tabascoval ízesített Hollandi mártással és már fogyaszthatjuk is. Előtte nem árt, ha lefényképezzük, mert különben a feledés homályába vész. Mivel telefonnal készült a kép, ezért élessége nem a legjobb. Elnézést érte.


A Hollandi mártás elkészítését lásd itt, egy régebbi bejegyzésemnél. (Természetesen a receptben megadott medvehagymát, tabascora cseréljük.)
Foodafok


6 megjegyzés:

Renata Boechat írta...

It's a pleasure to have foreing visitors in my blog EternosPrazeres

Welkome!

Expecting to receive your visit again

Kind regards

Renata Boechat
www.eternosprazeres.com

Nathalia írta...

Que rica se ve esta torre!!! tiene un muy buen aspecto.
Saludos

Elisabeth írta...

Laci-örvendek hogy ujra látogattál, köszönöm a kedves kommentedet.
A zöldséges sertésszüz torony kimondottan elegáns és nagyon guszta...nem beszélve hogy milyen finom!
Én szoktam késziteni régebben padlizsán?...eggplant toronyt, paradicsom, és friss mozzarellával, de nem hussal!

raquel erecipe írta...

I thought it is a burger..lol I love it...I hope I could taste it which I know very tasty...I love your blog

FabiolaTeles írta...

Ai que delicia!!!
Fabiola.
http://blogencontrandoideias.blogspot.com/

Bianka írta...

Fenséges, nagyon mutatós